CLOPOTICA SI CODUL ZANELOR PIRAT - JOCURI CU CLOPOTICA SI ZANA PIRAT

Acest joc se joaca folosind mouse-ul.

NUME: Clopotica si Codul Zanelor Pirat

DESCRIERE:Nu rata cel mai recent joculet din minunata lume a Zanelor Disney, de unde avem pregatit jocusorul intitulat Clopotica si Codul Zanelor Pirat, un joc foarte frumos, in care alaturi de Clopotica, Zana Pirat Zarina, si celelalte zane pirat, veti merge intr-o aventura, din care veti invata codul zanelor pirat, codul dupa care acest echipaj se ghideaza, pentru a naviga marile. Pentru a castiga un astfel de joc, va recomandam sa urmati cu atentie fiecare din instructiunile pe care urmeaza sa le primiti in aceasta descriere de joculet, pentru ca doar in acest fel iti vei putea insusi informatiile necesare pentru jucarea si castigarea jocului acesta, si asa iti asiguri o sansa pentru a intra in ravnitul top al jucatorilor, unde speram sa ajungi. Pentru inceput, veti alege care dintre personaje veti dori sa fiti. Intr-un chenar, vor fii diferite cuvinte, dar a caror litere vor fii scoase, si voi le veti pune, folosindu-va de pietrele cu litere, pentru a completa chenarul, cu informatii despre zane, si daca reusesti, vei putea aduna tot praful magic al zanelor. Speram ca va veti descurca de minune la acest joc de gandire si logica cu cuvinte, in care speram ca v-am provocat sa va descurcati cat se poate de bine la joc, si sa castigati!

CUVINTE CHEIE: jocuri cu clopotica si zana pirat noi, jocuri cu clopotica si zana pirat 2015, jocuri cu clopotica si zana pirat disney, jocuri cu clopotica zana pirat, jocuri clopotica si zana pirat, jocuri cu clopotica noi, jocuri disney noi, jocuri disney noi 2015, the pirate fairy games, the pirate fairy code, jocuri cu clopotica si codul zanelor pirat, jocuri cu cuvinte in engleza, jocuri cu cuvinte de gasit,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Clopotica si Codul Zanelor Pirat

CATEGORIE: Jocuri cu Clopotica si Zana Pirat

DATA ADAUGARII: 10.12.2014

JUCAT DE: 2617 ori

NUMAR VOTURI: 92, din care 68 PRO si 24 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • avatar

    Roberta a obtinut un scor de 10 puncte, iar parerea lui despre joc este:

    acest joc este foarte frumos si as vrea sa se joace toata lumea pe el desenele cu Clopotica sunt cele mai frumoase desene animate sunt desenele mele preferate!

2021 © Copyright Jocuri Izi