PIKACHU LA DOCTOR SI DE IMBRACAT - JOCURI CU POKEMON

Acest joc se joaca folosind mouse-ul.

NUME: Pikachu la Doctor si de Imbracat

DESCRIERE:Chiar in acest moment iti oferim pe www.jocuri-izi.ro un joc foarte interesant si distractiv pe care niciunul dintre voi nu ar trebui sa il rateze, si nici nu credem ca o s-o faceti, si asta pentru ca este vorba de un joc apartinand categoriei de Jocuri cu Pokemon, una dintre cele mai populare categorii de jocuri ale acestui moment! In acest joc, Pikachu este ranit si arata foarte rau, incat a dus foarte multe lupte cu pokemoni in ultima vreme, motiv pentru care a fost dus la doctor, unde tu te vei ocupa de el, iar in continuare iti vom explica ce ai de facut. In partea de jos a ecranului iti apar instrumentele medicale de care ai nevoie, dand apoi click pe ecran cu ele ca sa rezolvi diferite probleme. Il vei curata pe Pikachu, il vei spala, il vei tunde, ii vei trata ranile, ca pana la sfarsitul jocului el sa arate din nou ca un pokemon sanatos si fericit. Pentru ca a fost cuminte, Ash s-a hotarat sa ii cumpere niste noi haine, si tu il vei imbraca pe Pikachu apoi cu o tinuta cat se poate de interesanta, folosindu-te de butoanele din dreapta si din stanga sa. Nu mai sta pe ganduri, deci, ci da-i drumul la joc, chiar acum!

CUVINTE CHEIE: jocuri cu pokemon la doctor, jocuri cu doctori noi, jocuri cu pokemon de imbracat, jocuri de imbracat noi, jocuri cu pikachu, jocuri cu pokemon 2016, jocuri cu pokemon noi, jocuri cu pokemon go, jocuri cu pokemon gratis, jocuri pokemon,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Pikachu la Doctor si de Imbracat

CATEGORIE: Jocuri cu Pokemon

DATA ADAUGARII: 19.08.2016

JUCAT DE: 1548 ori

NUMAR VOTURI: 17, din care 13 PRO si 4 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • avatar

    Priceputlajocurii a obtinut un scor de 0 puncte, iar parerea lui despre joc este:

    Imi place e dragut!. Dar e o problema . 1.De ce pichacu are par? Adica pana la urma nu vream sa fie chel.. gol.. dar ma reer dece are smocurii depar?? so !#@ ??? pardon va rog sa imi iertati limpajul dar de ce are par ?? Si unde a fost pickachu??

2022 © Copyright Jocuri Izi