INSIDE OUT SALVEAZA-L PE BING BONG - JOCURI CU INSIDE OUT

Jucatorul 1 va folosi tastele A,W,D pentru a se misca, si tasta S. Al doilea jucator se va folosi de tastele sageti pentru toate actiunile.

NUME: Inside Out Salveaza-l pe Bing Bong

DESCRIERE:Unul dintre cele mai distractive Jocuri in 2 din categoria de Jocuri cu Inside Out il vei putea juca chiar in acest moment pe www.jocuri-izi.ro, unde dorim sa iti oferim doar jocuri distractive si interesante, pe care tu sa le poti juca gratuit. In acest joc in 2, Joy si cu Sadness revin in actiune, incat ele trebuie sa-l salveze pe Bing Bong, cel care in film s-a sacrificat pentru ca ele sa poata sa ajunga la destinatie si sa o ajute pe Riley. In continuare, iti vom povestii cum poti sa il salvezi pe Bing Bong, ca sa poti sa faci o treaba foarte buna in acest joc, pe care sa-l castigi. Le veti controla pe cele doua fete, si veti ajunge acolo unde Bing Bong este tinut. Inainte de aia, trebuie sa strangeti toate bilele de amintiri, Sadness pe cele albastre, si Joy pe cele gablene, si sa le duceti inapoi la punctul de pornire. Jucatorul 1 va folosi tastele A,W,D pentru a se misca, si tasta S. Al doilea jucator se va folosi de tastele sageti pentru toate actiunile. In total veti avea un numar foarte mare de nivele de care va trebui sa treceti, si la care va uram mult bafta, si te sfatuim sa te straduiesti, ca sa poti sa le termini pe toate!

CUVINTE CHEIE: jocuri in 2 noi, jocuri in 2 gratis, jocuri in doi jucatori, jocuri in doi 2016, jocuri cu bing bong, jocuri cu inside out in 2, jocuri cu inside out 2016, jocuri cu inside out noi, jocuri cu inside out gratis, jocuri cu intors pe dos 2016, jocuri cu intors pe dos noi, jocuri disney noi, jocuri disney gratis,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Inside Out Salveaza-l pe Bing Bong

CATEGORIE: Jocuri cu Inside Out

DATA ADAUGARII: 30.04.2016

JUCAT DE: 1376 ori

NUMAR VOTURI: 13, din care 12 PRO si 1 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2022 © Copyright Jocuri Izi