PURCELUSA PEPPA LIVRARI DE CRACIUN - JOCURI CU PURCELUSA PEPPA

Folositi tastele sageti pentru a va deplasa, bara de spatiu pentru a oferi obiectul, tastele de la 1 la 5 pentru a schimba intre obiecte, si daca vrei sa faci pauza, apasa butonul P.

NUME: Purcelusa Peppa Livrari de Craciun

DESCRIERE:In continuare Purcelusa Peppa, una dintre personajele noastre preferate revine pe www.jocuri-izi.ro pentru a-ti oferi un joc intitulat Purcelusa Peppa Livrari de Craciun, care este un super joc interesant din categoria bicicletelor, care este deasemenea si un joc specific Craciunului, pe care suntem siguri ca-l veti aprecia. Joaca-te de-abia dupa ce ai citit in totalitate aceasta descriere, caci doar asa vei intelege premiza jocului, si vei stii cum trebuie sa te joci ca sa treci de orice obstacol pe care l-ai putea intampina, si ca sa iti asiguri victoria in joc, lucru dorit de fiecare jucator. Atunci cand te vei juca fara nicio problema, te vei distra de minune, si vei reusi performante foarte mari pe parcursul joculetului. In acest joc, Peppa va face pe Mos Craciun, si cu noua sa bicicleta va merge prin oras sa le duca familiei si prietenilor cadourilor. Pentru fiecare dintre ei trebuie un anume cadou, asa ca nu le incurca. Misca-te cat de repede poti, pentru ca vei face asta impotriva cronometrului. Folositi tastele sageti pentru a va deplasa, bara de spatiu pentru a oferi obiectul, tastele de la 1 la 5 pentru a schimba intre obiecte, si daca vrei sa faci pauza, apasa butonul P. Suna interesant, nu-i asa? Ei bine, da-i bataie, joaca-te, si apoi incearca si celelalte jocute interesante de pe site-ul nostru!

CUVINTE CHEIE: jocuri cu purcelusa peppa livrari de craciun, jocuri de craciun gratis, jocuri de craciun 2016, jocuri cu biciclete online, jocuri cu biciclete in 1, jocuri de livrat colete, jocuri de livrat cadouri noi, jocuri cu purcelusa peppa 2016, jocuri minimax 2016, jocuri cu purcelusa peppa minimax, jocuri cu purcelusa pepa pig, jocuri cu purcelusi pepa,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Purcelusa Peppa Livrari de Craciun

CATEGORIE: Jocuri cu Purcelusa Peppa

DATA ADAUGARII: 30.12.2015

JUCAT DE: 2302 ori

NUMAR VOTURI: 10, din care 7 PRO si 3 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2022 © Copyright Jocuri Izi