CHUCK MORRIS IMPOTRIVA ROBOTILOR - JOCURI CU NUMB CHUCKS

Folositi tastele sageti pentru a va deplasa, tasta X pentru a efectua sarituri, bara de spatiu pentru a ataca inamicii, si tasta enter pentru a efectua un atac si mai puternic.

NUME: Chuck Morris Impotriva Robotilor

DESCRIERE:Revenim astazi cu inca un joc interesant ce apartine la categoria de Jocuri cu Numb Chuck, si este vorba de jocul intitulat Chuck Morris Impotriva Robotilor, unde maestrul celor doua marmote va fi in centrul actiunii, pentru ca doar el poate salva lumea de la pericolul pe care o pandeste. Joaca-te de-abia dupa ce ai citit in totalitate aceasta descriere, caci doar asa vei intelege premiza jocului, si vei stii cum trebuie sa te joci ca sa treci de orice obstacol pe care l-ai putea intampina, si ca sa iti asiguri victoria in joc, lucru dorit de fiecare jucator. Atunci cand te vei juca fara nicio problema, te vei distra de minune, si vei reusi performante foarte mari pe parcursul joculetului. O armata de roboti a venti si a furat toate lucrurile extraordinare din lume, si doar Chuck Morris va putea sa mearga pe strazi, si controlat de tine sa se lupte cu toti robotii pe care ii intalneste, pana salveaza lumea. Folositi tastele sageti pentru a va deplasa, tasta X pentru a efectua sarituri, bara de spatiu pentru a ataca inamicii, si tasta enter pentru a efectua un atac si mai puternic. Speram ca veti iesi invingatori in acest joc de actiune, si ca va veti distra pe cinste cu oricare dintre frumoasele noatre Jocuri cu Numb Chucks!

CUVINTE CHEIE: jocuri cu chuck morris impotriva robotilor, jocuri cu lupte pe strada, jocuri cu lupte gratis, jocuri cu lupte cu roboti gratis, jocuri cu lupte cu roboti online, jocuri cu batai pe strada, jocuri cu batai 2016, jocuri cu numb chucks online, jocuri cu numb chucks noi, jocuri cu numb chucks 2016, jocuri cu numb chucks gratis, jocuri cu animale online, jocuri cu animale gratis, jocuri cu arte martiale gratis,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Chuck Morris Impotriva Robotilor

CATEGORIE: Jocuri cu Numb Chucks

DATA ADAUGARII: 21.12.2015

JUCAT DE: 1359 ori

NUMAR VOTURI: 7, din care 3 PRO si 4 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2022 © Copyright Jocuri Izi