MOWGLI VS SHERE KHAN - JOCURI CU CARTEA JUNGLEI

Foloseste sagetile pentru a te misca. Apasa pe SPACE pentru a te apara si A, S pentru a lovi. Apasa pe A,S,Sageata Sus pentru lovitura speciala.

NUME: Mowgli vs Shere Khan

DESCRIERE:Sunt sigur ca stii filmul pentru copii cat si pentru adulti Cartea Junglei sau The Book of Jungle in care micutul pui de om Mogli este pierdut intr-o jungla de familia sa si apoi gasit de o haita de lupi care il creste pana la o anumita varsta cand acesta vrea sa isi gaseasca familia si asa ca apeleaza la bunii lui prieteni Baloo si Bagheera. Dar, vestea rea este ca nu toata lumea este de partea lui Mowgli, iar in jocul Mowgli vs Shere Khan vom vedea cine nu este de partea lui. Probabil unul dintre cei mai de temut, rai si puternici din jungla este Shere Khan, un tigru bengalez destul de batran ca sa stie foarte multe si tanar indeajuns ca sa bata pe oricine. Astfel ca in noul joculet Mowgli vs Shere Khan vom ajunge la o bataie intre tanarul Mogli si tigrul Shercan, o batalie ce se va da intr-un ring de box. Dupa cum te asteptai tu esti Mowgli si trebuie sa ii dai o lectie batranului tigru bengalez pentru ca el sa nu se mai lege de tine si sa te lase sa mergi si sa iti cauti familia de mult pierduta. Intra in Mowgli vs Shere Khan si boxeaza ca un adevarat boxior profesionist!

CUVINTE CHEIE: jocuri mowgli vs shere khan, jocuri cu mowgli box, jocuri cu box 2016, jocuri cu lupte 2016, jocuri cu shere khan, jocuri cu cartea junglei 2016, jocuri cu cartea junglei noi, jocuri cu cartea junglei gratis, jocuri cu cartea junglei online, jocuri cu mowgli,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Mowgli vs Shere Khan

CATEGORIE: Jocuri cu Cartea Junglei

DATA ADAUGARII: 31.10.2015

JUCAT DE: 2593 ori

NUMAR VOTURI: 23, din care 14 PRO si 9 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2024 © Copyright Jocuri Izi