PUZZLE CU MOANA - JOCURI CU MOANA

Pentru a te juca Puzzle cu Moana va trebui sa te folosesti de mouse si sa iei fiecare piesa de puzzle urmand sa o pui la locul potrivit.

NUME: Puzzle cu Moana

DESCRIERE:Iata-ne si la primul nostru joculet cu Moana, noua printesa Disney! Acest joc numit Puzzle cu Moana este unul de tip puzzle in care vei putea sa incerci refacerea mai multor poze cu frumoasa printesa din Insulele Pacificului, Moana. Ei bine noi am incercat sa facem prima imagine din piesele de puzzle ce apare la nivelul de incepator. Acol avem o imagine cu Moana si Maui, prietenul semi-zeu a printesei cu care a mers intr-o calatorie de descoperire a unui mister ingropat de stramosi ei, un mister pe care ea crede si spera ca il va afla si de aceea a fugit de acasa impreuna cu noul prieten al ei, Maui. Piesele de puzzle nu sunt puse bine asa ca tu va trebui sa iei fiecare piesa de puzzle si sa o pui la locul care crezi ca este ok pentru ea. Incearca sa refaci puzzle-ul cat mai repde si spune-ne daca acest joc numit Puzzle cu Moana este un joc frumos. Daca iti place aceasta printesa incearca si mai multe jocusoare cu ea din cea mai noua categorie de pe site-ul Soparlei Izi, Jocuri cu Moana.

CUVINTE CHEIE: jocuri cu moana, jocuri puzzle cu moana, jocuri puzzle 2016, jocuri cu moana puzzle, jocuri cu moana si maui, jocuri puzzle cu printese, jocuri cu moana 2016, jocuri cu moana noi, jocuri cu moana gratis, jocuri cu moana online, jocuri cu printesa moana, jocuri disney channel 2016, moana games,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Puzzle cu Moana

CATEGORIE: Jocuri cu Moana

DATA ADAUGARII: 19.10.2015

JUCAT DE: 1561 ori

NUMAR VOTURI: 5, din care 5 PRO si 0 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2022 © Copyright Jocuri Izi