BEJEWELED CU PRAJITURI - JOCURI BEJEWELED

Foloseste mouse-ul pentru a te juca Bejeweled cu Prajituri si conecteaza cat mai multe prajiturici pentru un punctaj cat mai mare.

NUME: Bejeweled cu Prajituri

DESCRIERE:Noul joc din categoria Bejeweled se numeste Bejeweled cu Prajituri si este un joc foarte frumos si interesant cat si captivant in care va trebui sa il ajutam pe Chiti noul prieten al nostru ce este un soricel de bucatarie sa conecteze cat mai multe prajituri. Acest joc este putin mai diferit fata de jocurile bejeweled cu care ai fost obisnuit pentru ca aici nu va trebui sa potrivesti mai multe prajituri, bomboane sau diamante ci in jocul Bejeweled cu Prajituri va trebui sa conectezi mai multe obiecte. In acest joc aceste obiecte sun prajituri pe care va trebui sa le conectezi; cu cat vei conecta mai multe prajituri cu atat vei primi mai multe puncte. In partea din stanga vei vedea starea ta actuala din joc, cate stelute ai dar si cate miscari mai poti face in acest joc. In partea din dreapta vei avea desenta stadiul actual si cate puncte mai trebuie sa strangi din spartul prajiturilor pentru a trece la un nou nivel. Ce crezi despre jocul Bejeweled cu Prajituri? Nu uita sa ne spui parerea ta intr-un comentariu in sectiunea de mai jos.

CUVINTE CHEIE: jocuri bejeweled cu prajituri, jocuri de potrivit prajituri, jocuri match 3 cu prajituri, jocuri de conectat prajituri, jocuri cu prajituri 2016, jocuri cu soricei, jocuri cu bejeweled, jocuri bejeweled noi, jocuri bejeweled 2016, jocuri cu bejeweled, jocuri bejeweled gratis, jocuri bejeweled online, jocuri match 3,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Bejeweled cu Prajituri

CATEGORIE: Jocuri Bejeweled

DATA ADAUGARII: 18.10.2015

JUCAT DE: 1558 ori

NUMAR VOTURI: 6, din care 6 PRO si 0 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2022 © Copyright Jocuri Izi