SHAGGY PE SKATEBOARD - JOCURI CU SCOOBY DOO

Foloseste SPACE pentru a sari, sageata jos pentru a te lasa in jos si sageata dreapta pentru a merge mai tare in jocul Shaggy pe Skateboard.

NUME: Shaggy pe Skateboard

DESCRIERE:De data acesat nu ne vom juca cu prietenul nostru animalut, cainele Scooby Doo ci cu un alt prieten la fel de bun, Shaggy. Noul joc este unul foarte interesant numit Shaggy pe Skateboard in care va trebui sa il ajuti pe Shaggy sa evadeze, sa scape si sa fuga de un monstru foarte mare. Pe Sagi il urmareste un monstru foarte mare, paros si foarte rau de culoare verde care are si o casca de skateboard pe cap. De el trebuie sa fugim noi, sa urcam pe skateboard si sa ne dam cat de tare putem pentru a scapa pentru ca nu vrem sa ne prinda. Prietenul nostru Scooby Doo este in fata noastra cu mult asa ca hai sa il prindem. In fuga ta va trebui sa sari pe rampe, sa te lasi in jos, sa eviti obstacole si sa accelerezi cat de tare poti tu pentru ca monstrul verde se aproprie in spatele nostru foarte tare si nu am vrea ca el sa ne prinda pentru ca asa jocul se va termina. Arata-ne ca te stii da pe scheibord si ca poti scapa de acest monstru. Joaca-te Shaggy pe Skateboard si spune-mi cum ti se pare acest joc sportiv cu placa.

CUVINTE CHEIE: jocuri shaggy pe skateboard, jocuri cu scooby doo si shaggy, jocuri cu shaggy, jocuri cu skateboarding 2016, jocuri cu scheibord, jocuri scubidu cu scheibord, jocuri cu scooby doo cu skateboard, jocuri cu scooby doo si shaggy cu scheibord, jocuri cu monstri verzi, jocuri cu monstri 2016, jocuri cu scooby doo 2016, jocuri cu scooby doo noi, jocuri cu scooby doo gratis, jocuri cu be cool scooby doo, jocuri cu scooby doo online, jocuri scooby doo, scooby doo, jocuri cu scubidu, jocuri cartoon network 2016,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Shaggy pe Skateboard

CATEGORIE: Jocuri cu Scooby Doo

DATA ADAUGARII: 16.10.2015

JUCAT DE: 3734 ori

NUMAR VOTURI: 32, din care 19 PRO si 13 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2022 © Copyright Jocuri Izi