ASH SI MISTY CU MOTOCICLETA - JOCURI CU POKEMON

Pentru a juca Ash si Misty cu Motocicleta foloseste sagetile pentru a merge cu motocicleta. Apasa tasta sus pentru a te intoarce.

NUME: Ash si Misty cu Motocicleta

DESCRIERE:Iata-ne la un nou joc special pentru toti fanii pokemonilor de pe Jocuri-Izi.ro si anume la joculetul ce se numeste Ash si Misty cu Motocicleta care este un joc cu motoare, motociclete si motorete de camp sau cunoscute si sub numele de motocross. In acest joc la inceputul lui vei putea sa iti alegi personajul care vrei sa fii dintre Ash maestrul pokemon si prietenul cel mai bun a lui Pikachu cat si Misty, prietena lui Ash si una dintre cele mai bune fete maestri pokemoni. Dupa ce iti alegi persoanjul jocul va incepe. Ai foarte mare griji cum conduci motocicleta pentru ca drumul este unul cu foarte multe obstacole pe care cu greu il vei trece. Totusi noi suntem convinsi ca esti un jucator foarte bun si de aceea vei reusi sa termini jocul foarte repede. Distractie placuta si te asteptam la cat mai multe Jocuri cu Pokemon.

CUVINTE CHEIE: jocuri ash si misty cu motocicleta, jocuri cu ash, jocuri cu misty, jocuri cu ash cu motociclete, jocuri cu misty cu motociclete, jocuri cu pokemon cu motociclete, jocuri cu pokemoni, jocuri cu motociclete noi, jocuri cu motociclete 2015, jocuri cu motoare, jocuri cu motorete, jocuri cu motociclete online, jocuri cu motociclete gratis, jocuri cu pokemon 2016, jocuri cu pokemon noi, jocuri cu pokemon go, jocuri cu pokemon online, jocuri cu pokemon gratis, jocuri pokemon, jocuri disney channel 2016,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Ash si Misty cu Motocicleta

CATEGORIE: Jocuri cu Pokemon

DATA ADAUGARII: 13.10.2015

JUCAT DE: 1852 ori

NUMAR VOTURI: 46, din care 34 PRO si 12 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2021 © Copyright Jocuri Izi