BATMAN VS JOKER IN TRAFIC - JOCURI CU BATMAN

Pentru a juca Batman vs Joker in Trafic foloseste sagetile pentru a controla masina si MOUSE-ul pentru a trage cu armele din dotare.

NUME: Batman vs Joker in Trafic

DESCRIERE:Iata-ne la un nou joc cu unul dintre cei mai mari super eroi ai vremurilor noastre, cel ce ne apara de raufacatori si de infractori, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti supereroi ce se numeste Bruce Wayne dar este si mai cunosct sub numele de Batman, Cavalerul Nopti, cel Neinfricat si Necutezator. Ei bine noul joc numit Batman vs Joker in Trafic ne aduce intr-o noua lupta contra unuia dintre cei mai mari rivali din istorie, un raufacator ce isi atinge tintele indiferent cat de mari ar fi ele. In acest joc il vom avea pe Batman contra Jokerul care a intrat din nou in oras si are de gand sa faca tot felul de probleme. Esti in batmobil si va trebui sa eviti traficul cat si civilii si in acelasi timp sa te bati cu oamenii trimisi de Joker in diverse dubite pentru a te opri. Incearca sa eviti celelalte masini si trage cu toate armele in masinile lui Joker pentru a-l pune la pamant.

CUVINTE CHEIE: jocuri batman vs joker in trafic, jocuri cu batman si joker, jocuri cu joker, jocuri cu batman cu masina, jocuri cu batmobilul, jocuri cu batman lupte, jocuri cu masini 2016, jocuri cu masini noi, jocuri cu super eroi 2016, jocuri cu super eroi noi, jocuri cu batman 2016, jocuri cu batman noi, jocuri cu batman neinfricat si cutezator, jocuri cu super eroi noi, jocuri cu batman gratis, jocuri cu batman online,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Batman vs Joker in Trafic

CATEGORIE: Jocuri cu Batman

DATA ADAUGARII: 13.10.2015

JUCAT DE: 2085 ori

NUMAR VOTURI: 10, din care 9 PRO si 1 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2022 © Copyright Jocuri Izi