DESCENDENTII DE MEMORIE - JOCURI CU DESCENDENTII

Acest joc se joaca folosind mouse-ul.

NUME: Descendentii de Memorie

DESCRIERE:Descendentii de Memorie este cel mai nou joculet disponibil pe www.jocuri-izi.ro, asa ca nu mai sta pe ganduri si da-i bataie chiar acum, si joaca-te acest joc Disney Channel foarte usor de jucat si interesant, ca sa iti imbunatatesti memoria si spiritul de observatie, intr-un joc clasic la care nu ai cum sa pierzi! Noi vrem ca cei care se joaca pe site-ul nostru sa aiba doar reusite, chiar daca unele jocuri sunt grele, asa ca jucam jocurile, ca apoi sa va oferim informatii si sfaturi pentru jucarea lui, informatii care le vei putea citi in continuarea acestei descrierei. Daca vrei sa castigi, atunci nu te juca fara sa citesti ceea ce ti-am pregatit in continuare, si vei vedea cat de folositor iti este, si cum vei indeplini fiecare sarcina fara probleme. Vei avea un numar de carti intoarse cu fata in jos in fiecare nivel al jocului. Le vei intoarce, doua cate doua, ca sa descoperi perechile de personaje identice. Totusi, trebuie sa fii atent sa nu gresesti prea mult, caci timpul va fi monitorizat, si trebuie sa te misti repede. Vei obtine puncte pentru perechile gasite, asa ca incearca sa faci un punctaj cat mai mare pe parcursul acestui jocusor. Iti uram distractie placuta si mult succes la acest joc, invitandu-te in acelasi timp sa incerci celelalte joace ale Descendentilor de pe site-ul nostru!

CUVINTE CHEIE: jocuri cu descendentii de memorie, jocuri de memorie 2015, jocuri de memorie noi, jocuri cu descendentii noi, jocuri cu descendentii 2015, jocuri cu descendants,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

 1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
 2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
 3. Verifica-ti conexiunea la internet;
 4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
 5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Descendentii de Memorie

CATEGORIE: Jocuri cu Descendentii

DATA ADAUGARII: 15.09.2015

JUCAT DE: 4670 ori

NUMAR VOTURI: 149, din care 113 PRO si 36 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

 • avatar

  oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a obtinut un scor de 111 puncte, iar parerea lui despre joc este:

  bvgf ou scuze suri meu dar ma chima mini daca nu am trimes

 • avatar

  oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a obtinut un scor de 0 puncte, iar parerea lui despre joc este:

  yh8 64wlnj scuze sormea a facut asta o si nu ma cheama oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma chiaama mini

2022 © Copyright Jocuri Izi