BIG HERO 6 SALVEAZA OSTATICII - JOCURI CU BIG HERO 6

Jucatorul 1 va folosi tastele WASD pentru a se deplasa, si S pentru reincarcare, iar jucatorul 2 va folosi tastele sageti pentru toate actiunile necesare.

NUME: Big Hero 6 Salveaza Ostaticii

DESCRIERE:Jucati-va chiar in acest moment cel mai nou joc al super eroilor oferit de catre echipa noastra administrativa, care face parte din minunata categorie de Jocuri cu Big Hero 6, care este deasemenea un joc in 2, in care va puteti invita un prieten ca sa se joace impreuna cu tine acest joc tare. Un joc poate fi castigat cu usurinta atata timp cat cunosti bine regulile de jucat, si iti este clar care este tinta ta. Asa ca, pentru a realiza asta, echipa noastra a scris in continuare cateva randuri unde te sfatuieste cum sa te joci, si aspectele jocului iti sunt explicate corect, ca sa poti sa te distrezi la maxim, fara niciun stres. Trebuie sa ii controlezi pe cei doi eroi, si sa lucrati impreuna cu celalalt jucator pentru a salva ostaticii. Pentru asta veti parcurge 20 de nivele, in care va veti lupta cu roboti, si veti folosi tot felul de obiecte cu care trebuie sa interactionati ca sa avansati. Jucatorul 1 va folosi tastele WASD pentru a se deplasa, si S pentru reincarcare, iar jucatorul 2 va folosi tastele sageti pentru toate actiunile necesare. Distractie placuta va dorim, si nu uitati sa ne lasati impresiile voastre despre jocut in sectiunea de comentarii!

CUVINTE CHEIE: jocuri cu big hero 6 salveaza ostaticii, jocuri in 2 cu super eroi, jocuri in doi 2015, jocuri cu misiuni de salvare noi, jocuri cu big hero 6 2015, jocuri cu cei 6 super eroi 2015, jocuri cu big hero 6 disney, jocuri cu super eroi marvel,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Big Hero 6 Salveaza Ostaticii

CATEGORIE: Jocuri cu Big Hero 6

DATA ADAUGARII: 11.07.2015

JUCAT DE: 1707 ori

NUMAR VOTURI: 10, din care 5 PRO si 5 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2023 © Copyright Jocuri Izi