CHIP SI DALE - PADURARII SALVATORI - JOCURI CU CHIP SI DALE

Pentru JUCATORUL 1 foloseste W,A,S,D pentru a te misca, K pentru a sarii si J pentru a da cu cutii. Pentru JUCATORUL 2 va trebui sa folosesti sagetile pentru a te misca numarul 1 pentru a arunca cu cutii si numarul 2 pentru a sarii.

NUME: Chip si Dale - Padurarii Salvatori

DESCRIERE:Salutare dragi prieteni si bine v-am gasit la noul joculet online pentru copii si parinti numit Chip si Dale - Padurarii Salvatori ce face parte din frumoasa noastra categorie cu jocusoare Chip si Dale 2015! Ei bine, noul joc este unul foarte vechi care face parte din primele jocuri care se concepeau pentru mediul online de catre cei de la Disney Channel. Acest joculet urmareste povestea celor doi prieteni foarte buni, veveritele salvatoare care incearca din rasputeri sa isi puna punctul de vedere si sa salveze padurea in care mii de animale is au caminul. In jocul Chip si Dale - Padurarii Salvatori vei putea sa alegi de la inceput doua moduri de joc, unul fiind sa joci tu singur, iar unul sa joci in 2 jucatori, impreuna cu prietenul tau, un membru de familie sau un coleg de la scoala sau gradinita. Dupa ce vei alege aceasta optiune, jocul va incepe, dar nu inainte de ati alege cu cine vrei sa fii, cu Dale - veverita mai draguta si mai prostuta sau cu Chip - veverita inteligenta. In jocul prezentat va trebui sa te feresti de marii caini de tinichia programati sa va urmareasca. Poti scapa de ei foarte usor apucand o cutie si lovindu-i cu ea. Pentru acest lucru va trebui sa te folosesti de mouse. Daca vrei mai multe jocuri cu chip si dale noi, cum este si Chip and Dale Rescue Rangers, intra pe pagina categoriei!

CUVINTE CHEIE: jocuri chip si dale - padurarii salvatori, chip and dale rescue ranger game, jocuri vechi, jocuri cu chip si dale 2015, jocuri cu chip si dale noi, jocuri disney junior 2015, jocuri cu veverite 2015, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 2015, jocuri in 2 cu veverite,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Chip si Dale - Padurarii Salvatori

CATEGORIE: Jocuri cu Chip si Dale

DATA ADAUGARII: 30.06.2015

JUCAT DE: 4544 ori

NUMAR VOTURI: 137, din care 105 PRO si 32 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2024 © Copyright Jocuri Izi