CEI 6 SUPER EROI AVENTURA IN REGATUL ROBOTILOR - JOCURI CU BIG HERO 6

Jucatorul 1: A-D pentru miscare, W pentru sarit, S pentru manevrarea cutiei. Jucatorul 2: sagetile dreapta si stanga pentru miscare, sageata sus pentru sarit, sageata jos pentru manevrarea cutiei.

NUME: Cei 6 Super Eroi Aventura in Regatul Robotilor

DESCRIERE:Inca un joc super distractiv este disponibil pentru voi din cea mai noua categorie de Jocuri cu Super Eroi oferita de catre site-ul nostru, cea de Jocuri cu Big Hero 6, unde te vei putea distra de minune cu noul joc intitulat Cei 6 Super Eroi Aventura in Regatul Robotilor, care este un nou joc in 2. Vei citi cu atentie toate instructiunile pe care urmeaza sa le enumeram in continuare acestei descrieri, pentru ca au fost concepute ca sa va ajute sa va jucati joculetul acesta, si jucandu-va sa castigati fara nicio problema, si sa va oferim astfel cat mai multe sanse de reusita atunci cand va veti juca. Daca vei avea vreo dificultate, ea va putea fii lamurita cu siguranta in descrierea joculetului, asa ca citeste cu atentie! Impreuna cu al doilea jucator, trebuie sa lucrati pentru ca sa strabatei regatul robotilor, de unde Baymax si cu Hiro trebuie sa adune diferite piese robotice, care o sa-i ajute in a-si face echipa si mai puternica. Trebuie sa miscati cutii si sa ganditi logic pentru a va ajuta unul pe celalalt in parcurgerea traseului. Nu uitati ca avem multe jocuri in 2 foarte distractive, jocute pe care nu trebuie sa le ratati cu niciun pret!

CUVINTE CHEIE: jocuri cu super eroi in doi, jocuri in 2 noi, jocuri cu roboti 2015, jocuri de aventura noi, jocuri cu big hero 6 2015, jocuri cu cei 6 super eroi 2015, jocuri cu big hero 6 disney, jocuri cu super eroi marvel,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Cei 6 Super Eroi Aventura in Regatul Robotilor

CATEGORIE: Jocuri cu Big Hero 6

DATA ADAUGARII: 21.05.2015

JUCAT DE: 1238 ori

NUMAR VOTURI: 4, din care 2 PRO si 2 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2021 © Copyright Jocuri Izi