BAYMAX SI HIRO AVENTURA IN LABORATOR - JOCURI CU BIG HERO 6

Baymax: A,D pentru miscare, W pentru a sari. Hiro: sagetile dreapta si stanga pentru miscare, sageata sus pentru a sari.

NUME: Baymax si Hiro Aventura in Laborator

DESCRIERE:In categoria de Jocuri cu Big Hero 6 ai mereu sansa sa gasesti un numar foarte mare de jocuri in 2 foarte interesante, lucru pe care poti sa-l observi si astazi, cand am adaugat pentru tine jocul intitulat Baymax si Hiro Aventura in Laborator, care este un joc de aventura foarte interesant si distractiv pe care nu trebuie sa-l ratati. Desigur, inainte sa incepem sa iti explicam cum sa te joci jocul, trebuie sa iti inviti inca o persoana impreuna cu care sa te joci, caci jocul se joaca in 2. Deci, pentru inceput, haideti sa va spunem cum va veti controla personajele: pentru Baymax folosesti tastele A si D pentru miscare, si tasta W pentru a sari, iar pentru Hiro folosesti sagetile dreapta si stanga pentru a te misca, si sageata sus pentru a sari. Trebuie sa parcurgeti fiecare incapere din laborator, cele doua personaje fiind legate unul de celalalt, iar de pe diferitele platforme va trebui sa colectezi toate potiunile din calea ta, si cheile, ca sa poti sa deschizi usa si sa treci in urmatoarea incapere, avand multiple nivele in acest jocusor. Dati tot ce aveti mai bun in fiecare nivel al jocului, noi sperand ca va veti distra foarte tare cu acest jocusor!

CUVINTE CHEIE: jocuri cu big hero 6 in 2, jocuri in 2 gratis, jocuri in doi noi, jocuri de aventura noi, jocuri de aventura in 2, jocuri cu big hero 6 2016, jocuri cu cei 6 super eroi 2016, jocuri cu big hero 6 disney, jocuri cu super eroi marvel,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Baymax si Hiro Aventura in Laborator

CATEGORIE: Jocuri cu Big Hero 6

DATA ADAUGARII: 21.07.2016

JUCAT DE: 2220 ori

NUMAR VOTURI: 17, din care 16 PRO si 1 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2024 © Copyright Jocuri Izi