SCOOBY DOO SI TEMPLUL BANTUIT - JOCURI CU SCOOBY DOO

Foloseste sagetile si space pentru a juca Scooby Doo si Templul Bantuit, cel mai nou si incantator joc cu Scubidu si Shaggy.

NUME: Scooby Doo si Templul Bantuit

DESCRIERE:Prietenii nostri de pe Cartoon Network din noul serial Be Cool, Scooby Doo! ne aduc inca o aventura ce s-a intamplat cu ceva timp in urma. Noul joc se numeste Scooby Doo si Templul Bantuit si este un joc ce face parte din seria jocurilor cu Scooby Doo si Shaggy in Aventura din Templul Bantuit. Ei bine cei doi au trecut prin jungle, paduri, prin labirinturi si au trecut de multe obstacole pana sa ajunga la acest nivel si in acest pas in care pericolele ii pandesc de peste tot. In noul joculet numit Scooby Doo si Templul Bantuit jucatorii au intrat in cele din urma in templu, in pestera sau cum vreti voi sa ii spuneti. Cei doi prieteni par foarte degajati in filmuletul ce apare inaintea jocului discutand ce tactica pe care o vor aborda in interiorul templului bantuit. Dar, chiar din prima ei vad un schelet infricosator stand pe jos pe care daca te apropii il vei trezi si te va speria destul de rau. Incearca sa iei toate obiectele care crezi ca iti vor folosi si da tot ce ai mai bun in tine pentru a termina jocul in cel mai scurt timp cu prinderea fantomei din templul groazei!

CUVINTE CHEIE: jocuri scooby doo si templul bantuit, jocuri cu scooby doo si shaggy, jocuri cu scooby doo si fantome, jocuri cu scooby doo cu fantome, jocuri cu scooby doo si fantoma din templu, jocuri cu scooby doo in templu, jocuri cu scubi doo in templu, jocuri scooby doo in templul bantuit, jocuri cu scooby doo si shaggy templu, jocuri cu scooby doo 2016, jocuri cu scooby doo noi, jocuri cu scooby doo gratis, jocuri cu be cool scooby doo, jocuri cu scooby doo online, jocuri scooby doo, scooby doo, jocuri cu scubidu, jocuri cartoon network 2016,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Scooby Doo si Templul Bantuit

CATEGORIE: Jocuri cu Scooby Doo

DATA ADAUGARII: 13.10.2015

JUCAT DE: 10968 ori

NUMAR VOTURI: 171, din care 133 PRO si 38 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • Fii primul ce comenteaza la acest joc!

2024 © Copyright Jocuri Izi