ELENA DIN AVALOR BEJEWELED - JOCURI CU PRINTESA ELENA DIN AVALOR

Joaca Elena din Avalor Bejeweled folosindu-te de mouse. Potriveste cel putin 3 diamante de aceasi culoare si forma pentru a primi puncte.

NUME: Elena din Avalor Bejeweled

DESCRIERE:Salutare prieteni si bine v-am gasit la un nou joculet cu prietena noastra si a Sofiei Intai, frumoasa si noua printesa Disney Channel, Elena din Avalor! Noul joc se numeste Elena din Avalor Bejeweled si este un joc marca Jocuri-Izi.ro facut special de Soparla Izi pentru fanii si jucatorii site-ului acesta. Ei bine jocul are o grafica foarte frumoasa facuta special pentru fetele pasioante de jocurile match 3 sau bejeweled. In acest joc va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa faci cat mai multe puncte. Jocul se poate juca si in 2 jucatori, 3 jucatori, 4 si in oricati vrei tu pentru ca dupa fiecare runda ce va dura 3:00 minute scorul maxim se va salva si astfel vei putea juca tu inca o data pentru a-ti sparge recordul sau ai putea juca cu altcineva si sa va intreci care face un scor mai mare. Regulile acestui joc sunt foarte simple, pentru a face puncte va trebui sa potrivesti cel putin 3 bile de aceasi culoare una langa alta. Atunci cand ai 3 bile de aceasi culoare la un loc ele vor exploda iar tu vei primi puncte. Joaca-te alaturi de printesa latina Elena din Avalor si distreaza-te de minune! Izi a reusit sa ajunga la un scor de 9812 de puncte, tu ce scor ai?

CUVINTE CHEIE: jocuri elena din avalor bejeweled, jocuri cu elena din avalor gratis, jocuri bejeweled noi, jocuri bejeweled gratis, jocuri bejeweled 2016, jocuri match 3, jocuri cu printesa elena, jocuri cu printese disney noi, jocuri cu elena din avalor, jocuri cu elena din avalor 2016, jocuri cu elena din avalor noi, jocuri bejeweled cu diamante, jocuri bejeweled cu printese, jocuri de potrivit diamante, elena of avalor bejeweled,

Daca jocul nu iti merge, urmeaza urmatorii pasi:

  1. Foloseste unul din browserele: Mozilla Firefox sau Google Chrome;
  2. Asigura-te ca ai instalat urmatoarele programe: Adobe Flash Player, Adobe Shockwave, Unity Web Player;
  3. Verifica-ti conexiunea la internet;
  4. Da-i un refresh de pagina apasand tasta F5 sau Ctrl+R;
  5. Daca in continuare jocul nu merge, raporteaza-l aici.

NUME JOC: Elena din Avalor Bejeweled

CATEGORIE: Jocuri cu Printesa Elena din Avalor

DATA ADAUGARII: 23.09.2015

JUCAT DE: 14373 ori

NUMAR VOTURI: 157, din care 99 PRO si 58 CONTRA

Nu stii cum sa treci de un anumit nivel? Mai jos ai un filmulet unde cu siguranta vei gasi raspunsul!

WALKTROUGH INDISPONIBIL

COMENTARII

Va rugam sa nu injurati si sa pastrati un limbag curat!

Citeste si alte comentarii lasate de vizitatorii site-ului:

  • avatar

    corina a obtinut un scor de 1111100 puncte, iar parerea lui despre joc este:

    cui ii piace SOY LUNA

2024 © Copyright Jocuri Izi